S-a vrut cat mai fin, mai discret, dar in acelasi timp sa-si faca perfect datoria. Acesta ar fi prezervativul ideal. Si un german inventiv a incercat sa raspunda la toate aceste exigente, creand spray-ul prezervativ

Fiecare are modul propriu de a-si trai si a se bucura de sexualitate. Plecand de la aceste particularitati, producatorii de prezervative au conceput noi si noi prezervative, din ce in ce mai novatoare. Sub aspectul texturii, aromelor, dimensiunilor, culorilor, modului de folosire. Pentru ca prezervativul nu este numai un mijloc eficient, ieftin si comod de protectie contra infectiilor sexuale, dar trebuie sa fie in acelasi timp

UN ACCESORIU AL SEXUALITATII. Cei mai multi sunt interesati de prezervativul care nu diminueaza, ci, dimpotriva, sporeste placerea sexuala. Pentru acestia, producatorii au scos gama prezervativelor cu bilute, diferite striatii, cat mai apropiate de anatomia sexului masculin. Tot decorul pentru un singur scop: senzatii prelungi si tari.
nesatisfåcute. Dar, si in aceste conditii, femeile sunt nemultumite. O ancheta realizata de cateva companii producatoare arata ca o treime din femeile chestionate sunt nesatisfacute din cauza grosimii prezervativului si a lipsei de intimitate totala cu partenerul. Tocmai acestor aspecte deloc neglijabile a incercat un german sa le raspunda printr-o oferta noua de prezervative. Asa a aparut spray-ul prezervativ.

INVENTATORUL. Germanul, pe nume Jan Vincenz Krause, a avut o idee originala. El a inventat un prezervativ sub forma de spray, care elimina problemele legate de dimensiunea sexului masculin. Totul se reduce la un tub in care barbatul isi introduce sexul. Este suficient sa actioneze ca si in cazul unui spray pentru a se elibera un latex.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.