„Taiat!”, un spectacol alert si haios, regizat de Alexandru Jitea, a avut premiera aseara, la Teatrul Luni de la Green Hours.
Taiatii” din piese de teatru traiesc de secole in groapa de gunoi a dramaturgiei si incearca sa se impace cu gandul ca Sofocle, Shakespeare sau Wilde nu i-au lasat sa existe. Fratele lui Hamlet, sora lui Oedip, majordomul lui Oscar Wilde joaca la Green Hours, in comedia savuroasa „Taiat!”, de Lyle Victor Albert.

Spectacolul, regizat de Alexandru Jitea si montat pentru intaia oara in Romania, a avut premiera aseara. Piesa ii are in distributie pe Mihai Marinescu, Mike Gheorghiu, Daniela Minoiu, poloneza Zacharia Angeleska, Ionut Ionescu si Alexandru Jitea, iar biletul costa 10 lei. Clyde, print al Danemarcei, tot incearca sa-si gaseasca replica - „A nu fi ce ar putea fi?”, „O fi... sau n-o fi?” - care l-ar fi facut celebru daca Shakespeare nu l-ar fi „scos”. In favoarea lui Hamlet.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.