Cinci hoti au furat calculatorul cineastului american, in care se aflau date despre urmatorul sau film. Coppola e dispus sa plateasca recompense “gasitorului”.
S-a intimplat la Buenos Aires, in apartamentul regizorului, aflat intr-o cladire care ii apartine in totalitate. Una dintre angajatele sale a declarat presei ca in calculatorul furat se afla scenariul urmatorului film al lui Coppola . Regizorul nu era acasa, dar hotii l-au ranit pe unul dintre colaboratorii sai si au plecat cu alte citeva obiecte, pe linga laptop. “Cautau bani si, pentru ca nu au gasit, au furat computere si aparatura digitala”, a declarat angajata cineastului, care a adaugat un mesaj din partea lui Coppola insusi: “Singura noastra rugaminte este sa ne fie inapoiate macar informatiile din computer, unde se afla toata munca sa de creatie din ultimii 15 ani. Am putea chiar sa oferim o recompensa pentru asta”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.