Din 27 septembrie, ora 19:00, Circ & Variete Globus ne invita, din nou, sa savuram farmecul aparte al Micului Paris!
Celebrele personaje ale cabaretelor din perioada interbelica se reintorc pe scena Circului & Variete Globus, loc ce va gazdui pentru inca o stagiune, singurul spectacol de teatru cabaret, realizat in totalitate de o echipa romaneasca. Irezistibilul Cristian Vasile si eternul sau rival, Jean Moscopol, Zaraza, una dintre cele mai dorite femei din anii `40, spiritul plin de umor al lui Constantin Tanase, privighetoarea muzicii romanesti, Maria Tanase, precum si oaspeti de seama - Edith Piaf, Fred Astaire si Josephine Baker va asteapta din nou, in cadrul unei ambiante relaxante si pline de romantism. Situat la un nivel maxim, atit din punct de vedere artistic, cit si din cel al scenotehnicii, "Micul Paris" face publicul sa retraiasca nostalgia unor vremuri galante, cu seri petrecute in localuri de lux, urmarind un spectacol de calitate, la o cupa de sampanie fina. Exact aceasta este atmosfera care se ofera publicului incepind cu 27 septembrie, in sala Circului & Variete Globus.

Fata de stagiunea de debut, acest nou sezon aduce o noutate: spectacolul poate fi vazut la pret redus de catre studenti, elevi sau pensionari. Simbata seara, sala Circului & Variete Globus va fi transformata intr-un local de lux, iar "Micul Paris" poate fi urmarit la ora obisnuita, adica 22:00. Joia va fi ziua cind spectacolul va incepe la ora 19:00. Tot joia, pentru ca sala va ramine in configuratia cu care publicul este obisnuit de la spectacolele de circ, semanind mai degraba cu o sala obisnuita de teatru, preturile vor fi reduse si nu va exista restrictia de virsta.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.