„Comportamentul alimentar poate parea ca al unui dependent in situatii extreme, dar ciocolata nu se incadreaza in aceste criterii”, a mai spus psihologul. Unele persoane considera ca in ciocolata exista anumite substante, cum ar fi feniletilamina, care ar da un „semnal” atunci cand ajung al creier, ceea ce ar fi dovada ca ciocolata da dependenta. Specialistul britanic sustine, insa, ca multe dintre aceste substante exista, de asemenea, in concentratii mari in alte alimente, mai putin „interesante”, cum ar fi avocado sau branza, si nu creeaza dependenta in ciuda a ceea ce cred multi iubitori de ciocolata.
Despre autor:
Sursa: Gandul
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
🎦 Smart Products, afacerea care caută mereu cele mai noi tehnologii în lume
Sursa: start-up.ro
-
Săptămâna filierelor de producători locali în Auchan: ce găsim la raft...
Sursa: retail.ro
-
Am obosit s-o iau mereu de la început
Sursa: kudika.ro
-
Ce spun nutriționiștii despre legumele și fructele cu pesticide: E mai rău...
Sursa: garbo.ro
-
Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din PIB după primul trimestru
Sursa: futurebanking.ro
-
Interviu cu Marian Ion, CEO ING Hubs, IT-ist de pe vremea când a apărut...
Sursa: wall-street.ro