Noul film din seria "Indiana Jones" se va numi "The Kingdom of the Crystal Skull", au confirmat producatorii, dupa ce actorul Shia LaBeouf, care va juca rolul fiului aventurierului, dezvaluise titlul filmului duminica, la MTV Video Music Awards.

Printre alte titluri vehiculate s-au numarat "Indiana Jones and the City of Gods" (Indiana Jones si Orasul Zeilor) sau "Indiana Jones and the Destroyer of Worlds" (Indiana Jones si Distrugatorul Lumilor), dar studiourile Lucasfilm, care produc a patra pelicula din serie, au preferat "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull" (Indiana Jones si Regatul Craniului de Cristal), informeaza NewsIn.

LaBoeuf a dezvaluit titlul pe scena premiilor MTV, dar vestea a fost depasita ca mediatizare de cea a revenirii ratate a lui Britney Spears sau de bataia dintre fostii soti ai Pamelei Anderson, Tommy Lee si Kid Rock.

Noul titlu a fost dezvaluit dupa luni de speculatii. Filmul este regizat de Steven Spielberg, iar Harrison Ford isi va relua rolul lui serie. Pentru pasionatii de aventura, producatorii filmului au anuntat ca pelicula este programata sa apara in mai 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.