Veteranii britanici au strins la Sibiu rockeri de toate virstele nu numai din tara, ci si din strainatate.

Un public de peste 15.000 de persoane a infruntat ploaia de joi seara ca sa ii asculte pe veteranii rockeri de la Jethro Tull. Ian Anderson - liderul trupei, John O'Hara - clape si acordeon, James Duncan - baterie, David Goodier - bas, si germanul Florian Opahle - chitara, au oferit la Sibiu un spectacol live de doua ore la care accesul a fost gratuit.

Muzicienii au cintat compozitii noi, care vor aparea pe viitorul lor album, citeva reinterpretari ale unor piese mai vechi, dar si marile lor hituri care i-au consacrat pe piata muzicala internationala, de mai bine de 40 de ani.

Britanicii de la Jethro Tull s-au dovedit cei mai punctuali invitati ai Capitalei Culturale Europene si au urcat pe scena din Piata Mare la ora 9 fix. La fel de punctuala s-a dovedit si ploaia torentiala cu tunete si fulgere care a inceput la un sfert de ora de la debutut concertului si a durat 20 de minute, timp in care fanii s-au adapostit la terase, dar nu au parasit Piata Mare.

“Nici nu ne-a trecut prin cap sa luam o umbrela sau ceva. O sa asteptam pina se opreste ploia. Se aude foarte bine si de aici. Sunetul e bun”, spunea un tinar refugiat sub copertina unei terase. Citeva mii de spectatori inarmati cu umbrele si cu pelerine au ramas in fata scenei pe toata durata ploii, pentru a fi mai aproape de idolii lor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.