Social 21 August 2007 02:19
Functionarele caselor de asigurari de sanatate au fost ieri incapabile sa ofere informatii utile referitoare la beneficiile noului card european de sanatate
Cateva zeci de persoane din Bucuresti au venit ieri, la sediul din strada Valter Maracineanu al Casei de Asigurari de Sanatate Bucuresti, pentru a-si depune cererile de eliberare a noului card european de sanatate. In loc sa primeasca informatii utile de la functionarele Casei, oamenii au fost lasati sa se lamureasca singuri in fata avizierului. Dupa multe insistente, am aflat ca serviciile medicale de care putem beneficia in tarile UE sunt urgentele medico-chirurgicale si accidentele rutiere.

Casele de asigurari de sanatate au reluat, de ieri, tiparirea si distribuirea noilor carduri europene de asigurari de sanatate. Fata de cele eliberate la inceputul anului, cardurile actuale sunt mai scumpe, pretul unuia fiind de 4,36 lei, deoarece au in plus elemente de siguranta (microtext inscriptionat, site-ul www.ceass.ro si sigla CNAS in cerneala UV, invizibila cu ochiul liber).


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.