Social 16 August 2007 01:57
Zeci de infractori cautati pentru crime sau talharii comise in Franta sau Italia au fost predati autoritatilor din aceste state.
Numarul romanilor care ajung in inchisorile din strainatate a crescut considerabil odata cu integrarea in Uniunea Europeana. Asa arata statisticile Biroului National Interpol (BNI), potrivit carora, in doar sapte luni, peste 100 de conationali care au comis crime, furturi si talharii pe teritoriul unor state vest-europene - si s-au intors in Romania pentru a se ascunde - au fost predati autoritatilor din tarile unde au comis infractiunile.

„Circulatia in Europa doar pe baza cartii de identitate a dus si la cresterea numarului de romani care comit infractiuni pe teritoriul altor state”, explica oamenii legii. Primele in topul statelor vest-europene preferate de infractorii romani sunt Franta si Italia.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.