Social 26 Iulie 2007 23:10
Spectacolul "MenschMaschine - KlangMaschine" (om-masina, sunet-masina) a fost creat special pentru acest an in care Sibiul si Luxemburgul si Marea Regiune sunt Capitale Culturale Europene si are ca subiect "industria" si rolul pe care aceasta l-a avut in evolutia umanitatii.
O reprezentatie multimedia cladita in jurul relatiei dintre oameni, masini si sunete. Un spectacol in care actorii sunt transformati in masini de productie, masinile in material sonor, obiectele sonore in instrumente, toate acestea avand ca scena o hala industriala. Asa s-ar putea descrie, in cateva cuvinte, spectacolul "MenschMaschine - KlangMaschine", ce va avea loc in aceasta seara (ora 21.30 la centrala termica a fabricii Simerom din Sibiu). Montarea (pusa pentru prima data la Luxemburg) urmareste evolutia industriala de la inceputurile masinii cu aburi pana la roboti foarte complecsi capabili sa inlocuiasca complet fiinta umana.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.