Social 24 Iulie 2007 11:31
O echipa de criminalisti a demarat luni o ancheta dupa ce o tanara in varsta de 23 de ani a fost gasita decedata in apartamentul in care locuia, situat intr-un bloc de pe strada Panduri din Bucuresti, informeaza Politia Capitalei.

Potrivit sursei citate, politistii au fost anuntati in noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 0.30, ca o tanara domiciliata pe strada Panduri nr.18 din Capitala a fost gasita moarta in casa. Tanara a fost gasita de sora ei, care a intrat la banuieli dupa ce a sunat-o timp de mai multe zile iar aceasta nu a raspuns la telefon.

Sora tinerei decedate a sunat la numarul de urgenta 112. Ea le-a spus ulterior politistilor ca si-a gasit sora imbracata doar in lenjerie intima si cu mainile legate cu un cearsaf, fara urme vizibile de violenta.

Echipa de criminalisti formata din politisti si procurori asteapta verdictul medicilor de la Institutul national de Medicina Legala, care urmeaza sa constate cauza mortii fetei, pentru a stabili apoi in ce imprejurari a decedat aceasta, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.