Social 26 Iunie 2007 17:42
Centrul Capitalei a fost afectat astazi de o pana de curent, din cauza suprasolicitarii retelei. Pana de curent a intervenit in urma punerii in functiune a mai multor aparate de aer conditionat, a declarat, pentru Realitatea TV, purtatorul de cuvant al Electrica Muntenia Sud, Cornelia Ion.

Purtatorul de cuvant de la Electrica Muntenia Sud a mai spus ca deranjamentele aparute pe parcursul zilei de luni au fost si vor fi remediate rapid de echipele de interventie, acestea ajungand uneori cu intarziere la consumatorii cu probleme, din cauza traficului intens.

"Nu exista incidente, avarii majore in Bucuresti, sunt doar intreruperi pe instalatiile de joasa tensiune, punctuale," a adaugat Cornelia Ion.

Ea a mai aratat ca ultima pana de curent anuntata s-a inregistrat in jurul orei 15:50 in zona Bulevardului Magheru, unde trei locatii au ramas fara curent, dar ca este foarte posibil ca situatia sa se fi remediat, informeaza Newsin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.