Joi seara, la orele 20.00, Sala Polivalenta va fi gazda unui spectacol live cu totul si cu totul special. Romanian Live Orchestra este prima orchestra formata numai din instrumentisti profesionisti romani care abordeaza muzica in alt mod decat cel obisnuit, clasic.
Alcatuita din 43 de instrumentisti si condusa de dirijorul Robert Stefan, Romanian Live Orchestra isi face debutul abia acum in Romania. Nu este o orchestra de muzica clasica, asa cum ne-am astepta cu totii, ci isi propune sa aduca un sound nou, occidental, foarte modern si spectaculos. Initiatorul acestui proiect, Robert Stefan si el violonist profesionist, si-a dorit ca debutul acestei orchestre in Romania sa se faca alaturi de cele mai bune voci din muzica usoara romaneasca. Astfel, in spectacol, vor sustine recitaluri inedite, altfel decat ne-au obisnuit, cele mai valoroase si mai premiate voci din Romania: Andra, Mihai Traistariu, Paula Seling, Nico, Elena Gheorghe si Noni Razvan Ene.

Organizatorul a dorit sa promoveze cu aceasta ocazie si doua nume noi, ale caror voci s-au facut remarcate la concursul Megastar - e vorba de Cristina Bondoc si de Andreea (Deea). Fiecare din solisti va canta cate doua piese impreuna cu Romanian Live Orchestra care va sustine marea parte a show-ului. Interesant este ca artistii nu si-au ales melodii din repertoriul propriu ci vor canta cu totul alte melodii.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.