Intr-un sezon suprasaturat de „continuari“, criticii incearca sa descopere potentiale blockbustere printre restul lungmetrajelor.

Au trecut "Shrek" si "Piratii", urmeaza "Fantastic Four" si "Harry Potter", basca "Evan Allmighty", "Ocean’s Thirteen" si "Live Free or Die Hard". Ingrijorati de o probabila "vara a francizelor", criticii arunca o ocheada inspre "filmele adormite" ale sezonului.

Definitia lor din engleza suna cumva paradoxal: sint acele lungmetraje care nu au bugete sfidatoare, nu se bazeaza pe best-selleruri si nici producatorii nu-s cei mai smecheri. Si cu toate acestea prind la public foarte bine. Exemple de filme adormite includ "Cind Harry o intilneste pe Sally", "Virgin la 40 de ani", si "Spargatorii de nunti". Potrivit "Hollywood Reporter", cel mai probabil "adormit" al verii este "Waitress" ("Chelnerita"), care nu are deocamdata anuntat vreun distribuitor in Romania. In rolul principal, acela de chelnerita nefericita si insarcinata din sudul SUA, o puteti revedea pe Keri Russell, vedeta popularului serial "Felicity".

Urmatoarea pelicula din topul "Hollywood Reporter" sigur ajunge si pe meleagurile noastre: e vorba despre "Cu totii la surf", a carei premiera are loc pe 28 septembrie. Pelicula animata e un documentar "pe invers" despre cum pinguinii au inventat sportul din titlu si se adreseaza intregii familii. Contribuie cu vocile actorii Shia La Beouf, Jeff Bridges, Zooey Deschanel, Jon Heder si James Woods.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.