Zi de zi ai parte de critici la serviciu, iar tu te enervezi? Specialistii recomanda sa asculti cu atentie ce are de zis seful si sa tratezi totul cu mult tact.
Chiar daca te deranjeaza atunci cand seful te critica, trebuie sa-ti pastrezi calmul si sa analizezi daca acuzele care ti se aduc sunt intemeiate, spun expertii in resurse umane. "Ideal ar fi sa existe o deschidere fata de critici. Unele dintre ele sunt constructive si te pot ajuta sa te dezvolti", afirma Mihaela Scarlat, consultant al companiei Advice Human Resources.

Anne-Marie Naca, sefa de sala a unui restaurant din Capitala, subliniaza utilitatea criticilor: "Fostul meu sef este un perfectionist. Imi urmarea fiecare pas si la cea mai mica greseala ma critica dur. La inceput, am luat totul ca pe ceva personal, ma enervam si ma suparam foarte rau. Dar cand am ajuns sa fac un lucru de zece ori mai bine doar pentru a nu mai primi reprosuri, am inteles ca toate aceste critici m-au ajutat".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.