Formatia de hip-hop Black Eyed Peas va sustine un concert in Romania, in toamna acestui an, ca parte a unui turneu mondial realizat de compania Pepsi, informeaza Mediafax. Turneul Black Eyed Peas va cuprinde si concerte sustinute in Australia, Brazilia, Guatemala, Ungaria, Mexic, Nigeria, Polonia, Africa de Sud, Suedia, Tailanda si Venezuela. Potrivit unor surse din industria muzicala autohtona, concertul din Romania va avea loc in aceasta toamna.

Trupa Black Eyed Peas este castigatoare a trei premii Grammy si de cativa ani se bucura de succes pe plan international, vanzand peste 20 de milioane de albume in intreaga lume. Bazele formatiei au fost puse in 1988, cand will.i.am (ne numele adevarat William James Adams Jr.) si apl.de.ap (Allan Pineda) au inceput sa cante rap impreuna in zona Los Angeles. Cei doi au semnat cu casa de discuri Ruthless Records (condusa de Eazy-E). Impreuna cu un alt prieten, Dante Santiago, au format un trio intitulat Atban Klann.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.