In urma cu o sapta­ma­na publicam un ar­ticol conform caruia cercetatorii americani au descoperit ca atat femeile cat si barbatii care fac sex oral cu mai mult de sase persoane in viata lor sunt de 8 ori mai predispusi spre a se imbolnavi de cancer in gat decat un fumator care este ex­pus la boala doar de trei ori.

Reporterii ziarului "Click!" au periat bu­le­vardele pe unde pros­tituatele bucu­res­tence isi fac veacul si au aflat ce pa­rere au a­cestea des­pre studiul a­merican.

"Daca e adevarat ce spun doctorii aia, mul­te dintre noi s-ar pu­tea sa ne lasam si de meserie. Majo­ritatea avem co­pii de crescut si nu avem nici un interes sa ii lasam orfani. Practi­cam me­seria asta sa ii putem creste, dar nu vreau sa mai fiu ex­pusa la inca un risc", ne-a declarat Ma­ria, una dintre fe­tele de pe Magheru.

Ajunsi intr-un alt cartier unde stiam ca "fetitele" nu se lasa nici in weekend de munca, Ioana, cea mai veche prostituata din Vacaresti ne-a spus direct metoda ei: "Asta, daca e adevarat, inseamna ca trebuie sa crestem preturile. Cred ca vor­besc in numele tuturor prostituatelor atunci cand spun ca trebuie sa marim preturile. Daca vrei servicii trebuie sa platesti. Ni­meni nu mai fa­ce ni­mic de pla­cere", ne-a spus, indignata I­oana.

"Avem si noi familii si copii de crescut si daca nu crestem tarifele o sa murim de foa­me!". O tipa bru­neta, la vreo 19-20 de ani, aga­sata de insistenta noas­tra pentru o poza sare cu gura: "Trebuie sa ma­­rim pretu­ri­le, ca toate s-au scum­pit pe lu­mea asta. Dar daca scur­tu’ produce can­­cer, ca stiu en­glezii aia ce zic, o sa punem spor de pericol sau cum s-o numi! Sa se gan­deasca parlamentarii ce sa fa­cem, ca ne-au tot pro­mis lege si nu au facut ni­mic!", s-a hotarat la noi bru­neta.