Cantaretul George Michael, acuzat ca ar fi condus drogat, va trebui sa apara in fata unui judecator cu o zi inaintea primului sau concert de pe noul stadion Wembley de la Londra, dar are termen si pe 31 mai, in ziua show-ului de la Bucuresti, a hotarat marti un judecator britanic, potrivit AFP.

Procesul cantaretului britanic va incepe pe 8 mai, iar alte termene sunt programate pe 30 si 31 mai - data cand este programat un concert la Bucuresti, pe stadionul Lia Manoliu, si 8 iunie, ajunul unui concertul de pe stadionul Wembley de 90.000 de locuri. Fostul solist Wham!, in varsta de 43 de ani, este acuzat ca a condus un vehicul in timp ce se afla sub efectul drogurilor.

La audierea preliminara de marti, de la tribunalul Brent Magistrates din nord-vestul Londrei, judecatoarea Katherine Marshall a respins cererea de a permite muzicianului sa sara peste proces. Judecatoarea a spus ca vrea ca Michael sa fie la tribunal pe 8 mai, si ca este dispusa sa il lase sa mai vina doar in ultima zi, daca artistul nu doreste sa asiste la toate termenele.

Citeste si:

"Stadionul Wembley se afla la aproximativ 4,8 kilometri de tribunal. Nu cred ca va avea nicio problema sa fie aici pe 8 iunie", a spus Marshall. Pe 1 octombrie anul trecut, politia londoneza a chemat ambulanta dupa ce l-a gasit pe Michael prabusit in Mercedesul sau care bloca o intersectie. Cantaretul a fost arestat pentru suspiciunea de a nu fi in stare sa conduca automobilul si pentru posesie de canabis si a fost dus la spital.

Michael a mai fost prins prabusit la volan si in februarie 2006. Muzicianul a vandut peste 80 de milioane de albume de-a lungul carierei sale si a castigat un premiu Grammy, in 1987, pentru cel mai bun album al anului, "Faith".(