Pretul apartamentelor din capitala Romaniei le depasesc in cele mai multe cazuri pe cele din capitala Ungariei si se apropie chiar de cele din Dubai, potrivit anunturilor mai multor agentii imobiliare din tara si din strainatate.
In prezent, un apartament intr-un complex rezidential nou, situat in apropierea mallului Vitan, se vinde cu 190.000 de euro, iar unul intr-o zona mult mai aproape de centrul Bucurestiului depaseste 200.000 de euro. Locuintele nu sunt mobilate, iar pentru locurile de parcare viitorul proprietar trebuie sa mai scoata din buzunar alti 15.000 de euro, potrivit agentilor imobiliari de pe piata, informeaza NewsIn.

O locuinta in Budapesta, situata central in imediata apropiere a garii Nyugati si a mallului Westend, cu patru camere, se vinde cu 137.000 de euro. Locul de parcare este garantat si inclus in pretul initial al tranzactiei. Pentru cei care cauta o locuinta intr-un loc mai exotica, Dubaiul ar putea fi o solutie. Chiar si agentiile imobiliare din Bucuresti au postat anunturi cu vanzarea apartamentelor din Dubai unde preturile nu difera mult de cele din Bucuresti.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.