Duminica 22 aprilie, in Parcul I.O.R. incepind cu ora 10.00, se va desfasura VoluntExpo 2007, tirg de prezentare a organizatiilor si institutiilor locale care se implica sau doresc sa implice voluntari in activitatile lor.
Cei prezenti in parc pot participa la actiunile propuse de organizatori, din care fac parte treasure hunt, stafeta cu premii, face-painting, baloane modelate, animatie, chestionare, jocuri, exercitii de teatru cu publicul si teatru invizibil. Actiunea se inscrie in seria de activitati din cadrul Saptaminii Nationale a Voluntariatului, eveniment organizat de Prefectura Capitalei, Centrul National de Voluntariat Pro Vobis, Primaria Sectorului 3 si Organizatia Centras. In acest an evenimentele sint centrate pe promovarea voluntariatului si intarirea relatiilor dintre ONG-uri si publicul tinta, voluntarii. In acest sens, pe parcursul a sapte zile se organizeaza diverse activitati menite sa creasca implicarea activa a publicului si crearea unei punti de comunicare cu comunitatea locala.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.