La salonul de investitii si finantari imobiliare ExpoInvest vor fi prezentate oferte exotice cum ar fi apartamente in ansambluri rezidentiale de pe litoralul bulgaresc, la un preturi incepand cu 650 euro metrul patrat, a declarat directorul Zero Cash, Sergiu Cone.

Aceste apartamente pot fi privite ca investitie pentru cei care vor sa le inchirieze ulterior, in conditiile in care tot mai multi romani aleg litoralul bulgaresc. Numai anul acesta, de Paste, circa 20.000 de romani au trecut granita la vecinii nostri de la sud", a subliniat Cone, citat de NewsIn.

Apartamentele sunt situate in statiunea Suny Beach, aflata intre Varna si Burgas, la numai 350 kilometri de Bucuresti si sunt promovate de firma SC House Consult SRL, in parteneriat cu DM Properties din Bulgaria. Complexurile se afla de-a lungul plajei si sunt utilate cu piscina, jacuzzi, minimarketuri, parcari private, spatii verzi si de recreere. Salonul de investitii si finantari imobiliare ExpoInvest se desfasoara in paralel cu expozitia "Construct expo anteprenor 2007" si Romtherm, expozitie internationala pentru echipamente de incalzire, racire si conditionare a aerului, in perioada 17-21 aprilie la Romexpo.

In cadrul salonului vor fi prezentate 600 de apartamente, dar si terenuri care insumeaza 60.000 metri patrati. Editia din acest an a salonului ExpoInvest reuneste companii si institutii financiare printre care Stein Construct (partener al evenimentului), BCR, Alpha Bank, CEC, Banca Comerciala Carpatica, Domus, Eurometropola, House Consult, ACED Construct, Vitan Platinum Towers, Loial Invest, Zero Cash si MGP Consulting.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.