Romania reinventeaza afacerile cu apa chioara si namol. Rutele aeriene Berlin-Oradea au fost reluate dupa douazeci de ani

Dupa 20 de ani, in primavara acestui an, se reiau zborurile charter pe ruta Berlin - Oradea, pentru un numar de minim 1300 de turisti germani pentru sejururi de tratament balnear la Baile Felix, a anuntat directorul general al SC Turism Felix SA Baile Felix Florin Serac.

Acesti turisti germani vor beneficia de sejururi de tratament balnear in hotelurile de trei stele International, Termal si Nufarul. Hotelul International va reintra in circuitul turistic in acest an, dupa ample lucrari de modernizare si extindere in valoare de 10 milioane de euro. "Desi hotelul va avea numai trei stele, pentru ca imobilul a fost renovat pe structura veche iar suprafata camerelor mica, dotarea va fi superioara", a subliniat Serac.

Potrivit acestuia, la Felix vor fi modernizate in acest an alte trei complexuri hoteliere. El a adaugat ca societatea intentioneaza sa investeasca si intr-un hotel de cinci stele tot in Felix. De asemenea, SC Turism Felix SA, societate aflata in protofolului SIF Transilvania, este prima astfel de societate care va fi listata pe Bursa de Valori Bucuresti, cu incepere de la date de 21 martie 2007.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.