Dupa succesul de la Eurovision, Mihai Traistariu s-a gandit sa-si ajute cei trei frati ai sai, mai mult decat de o facea de obicei. In familia Traistariu, nu numai Mihai a urmat o cariera artistica, urmandu-i visul mamei sale, Natalia, care a cantat in tinerete, ci si fratele sau, Vasile, care a absolvit Academia de Arte -sectia pictura si design la Iasi.

Acesta din urma a mostenit darul de a picta de la tatal lor, Gheorghe Traistariu, un pictor foarte cunoscut din judetul Neamt. Desi ambii parinti nu mai sunt in viasa, Mihai si Vasile au continuat parca destinele celor doi parinti si le-au dus fiecaruia mai departe talentul. Asadar, Mihai a hotarat ca e momentul ca fratele sau sa depaseasca granitele Neamtului si sa devina un pictor cunoscut in intreaga tara si de ce nu, peste hotare, asemeni lui.

Drept pentru care ii va organiza lui Vasile prima expozitie la Bucuresti. Vernisajul expozitiei intitualta "Lumina si mister" va avea loc in acesta seara, la ora 18,00 la Galeriile de Arta ANA, situate chiar vis-a-vis de intrarea TVR Pangrati. Exxpozitia si artistul vor fi prezentati de criticul Marius Tita. Expozitia si artistul vor fi prezentati de Marius Tita. Nascut in 1975, Vasile Traistariu a avut si tablouri expuse si vandute in expozitii din Israel, Grecia si Franta. Tablourile vor ramane in galerie timp de o luna de zile, timp suficient pentru ca toata lumea sa afle si sa se convinga de talentul de artisti al familiei Trastariu. "Mi-am mai implinit un vis, acela de a-mi aduce fratele la Bucuresti pentru a demonstra ca are intradevar talent" - ne-a spus perfomerul de la Eurovision 2006.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.