Cele mai multe femei recunosc ca ar renunta la sex timp de 15 luni in schimbul unei noi garderobe, potrivit unui studiu realizat pe un esantion de 1.000 de femei din zece orase americane, relateaza Reuters.
Dintre ele, 2% sunt gata sa renunte la sex chiar si trei ani pentru haine. Pentru 61% dintre femeile intervievate, este mai rau sa-si piarda haina preferata decat sa nu aiba activitate sexuala timp de o luna. Femeile cu varste cuprinse intre 18 si 54 de ani si-au pastrat in medie haina preferata timp de 12 ani si jumatate, cu un an mai mult decat media duratei celei mai lungi relatii. Circa 70% dintre femei cred in dragoste la prima vedere cand este vorba de a gasi haina perfecta, in timp ce numai 54% dintre ele au aceeasi parere cand este vorba de a intalni barbatul ideal.

De asemenea, aproape jumatate dintre femeile intervievate (48) se bazeaza mai mult pe haina preferata decat pe partenerul lor pentru a le da incredere in ele si impresia ca sunt atragatoare.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.