Chiar in apropierea zilei sale de nastere, care va fi pe 29 ianuarie, Oana Pellea a primit cadoul perfect. Productia “Children of Men”, in care a realizat un rol secundar de compozitie, sub indrumarea regizorului Alfonso Cuaron, a primit 3 nominalizari la Oscar, pentru cel mai bun scenariu, cel mai bun montaj si cea mai buna imagine.
Oana o intruchipeaza in ''Copiii tatalui'' pe tiganca Marichka, un personaj straniu care vorbeste o limba ciudata, ca o incantatie.

"Este cel mai frumos cadou de ziua mea. Sunt fericita, pentru ca am crezut foarte mult in aceasta productie si ma bucur din tot sufletul pentru toata echipa, cu care am pastrat legatura si care imi este foarte draga. Sunt mandra ca exist in acest film, care merita din plin fiecare nominalizare si fiecare premiu primit pana acum", ne-a marturisit actrita. Pana in acest moment, "Children of men" a castigat deja 10 premii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.