Un jurnalist aflat dupa gratii a gasit modalitatea perfecta de a continua sa scrie, de a dialoga cu cititorii sai, practic de a conduce o redactie.

Directorul "Gazetei de Maramures", Dan Pircalab, aflat acum in arest, si-a facut blog. El corespondeaza prin intermediul Postei cu colegii sai care, la rindul lor, posteaza pe o pagina de Internet toate scrisorile primite de la colegul lor aflat dupa gratii. Informatia a aparut, ieri, pe blogul lui Andrei Crivat, acesta anuntind ca Pircalab poate fi citit la adresa http://danparcalab. blogspot. com.

Iata un fragment din insemnarile lui Pircalab transmise redactiei "Gazeta de Maramures": "Eu sint mai mult decit OK, cred ca ma simt un fel de conte de Monte-Cristo. Scriu articole in cap, ma gindesc la Dor, la ai mei, la Alexandru, la joc Rise of Nations. Si la redactie ma mai gindesc, da` voi sinteti mari si puternici, ca asa imi place sa cred ca v-am crescut. Redactia sa functioneze pur si simplu, sint convins ca o pot face. Fara blegeli, ramoleli, sentimentalisme, plinsete si aduceri aminte, ca nu-i vremea de asta. Eficienta. (...)

Revenind, sint OK. Cu capu` stau bine (si asta si datorita lui Dor care mi-a pus in pachet o Biblie, Psaltirea, un acatist al Sfintei Maici si un rozar, saru-mina, Dor). Nu mi-e foame, nici frig, am haine de schimb, sint in putere, asa ca aveti grija de voi si de ziar, ca va sparg! (...) Nu stiu ce urmeaza, poate ca va vor chema si pe voi sa dati declaratii. Nu va fie teama, spuneti adevarul, ca doar n-am facut nimic rau, doar am scris despre niste banditi. Mai devreme sau mai tirziu, totul va iesi la iveala, inclusiv minciunile si razbunarile lor".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.