Dupa ce aproape ca l-a facut uitat, Renault va lansa o noua generatie a celui mai mic model al sau: Twingo. Dupa 14 ani de cariera, grupul francez va prezenta la Salonul de la Paris noul model. Tot in clasa masinilor mici, Fiat va aduce in lumina reflectoarelor modelul 500, care va imparti platforma si gama de motorizari cu noul Ford Ka. Un nou Volkswagen Polo este asteptat sa apara in 2007, an in care atit Skoda Fabia, cit si Seat Ibiza se vor innoi.

Cu o clasa mai sus, in segmentul C, Fiat pregateste un nou Bravo, iar Opel va lansa in martie si in Romania noul sau Astra.

Pe segmentul masinilor din clasa D, Mercedes va trasa un look nou pentru C-Klasse. Designul frontal va fi inspirat de virful de gama, S-Klasse, in timp ce partea din spate va prelua elemente de la proaspat lansatul coupe CL.

SUV-uri la inaltime

Lupta apriga se da pe segmentul Sport Utility Vehicle, unde noutatile absolute in aceasta categorie vor fi aduse de Nissan Qashqai, CitroŽn C-Crosser si Peugeot 4007. Cei doi constructori francezi vor pasi pentru prima data cu aceste doua modele pe teren accidentat.