Anul acesta, micuta Cleo a rupt inima tirgului cu lamentarile ei sfisietoare dupa iubitul Ghita, cel plecat dupa granita, cam zgircit de felul lui, pentru ca obisnuia sa vina la intilnire cu mina goala, dar pe care totusi il iubea ca o nebuna si il avertiza, cintind, ca nu va gasi o fata care "sa te iubeasca asa de tare...".

S-au spus multe despre slagarul anului, inclusiv ca are versuri cam nepotrivite pentru virsta de 4 ani, ca a deschis calea exploatarii nefiresti a unei interprete aflate la momentul jocului cu papusile samd. Stratan-tatal si casa de discuri Cat Music au replicat, la rindul lor, bataiosi, s-a spus chiar ca micuta se retrage din viata muzicala, ceea ce a generat un alt cor de proteste, de aceasta data impotriva acestei decizii. Nimeni nu a luat, insa, in calcul, un lucru: si daca Ghita cel din cintec isi face aparitia si spune si el ce are de spus? Adica exact ce s-a intimplat ieri.

Razbunarea pe note

Cum spuneam, surpriza: Ghita a venit de dupa granita. Si ca sa nu mai vina asa cum venea el "de obicei, cu mina goala", a adus o replica la melodia Cleopatrei Stratan. Transmisa, ieri, in premiera la Radio Guerrilla, piesa a facut furori printre ascultatori si se anunta un succes poate la fel de mare ca al fiicei lui Pavel Stratan.

Melodia este interpretata de un baietel in virsta de patru ani, Stefanel, tot din Republica Moldova, ca si Cleo, si care are o voce extraordinara. Versurile si melodia au fost compuse de cunoscutul Arsenie, sau Arsenium, cum e cunoscut acum, fost membru al trupei O-zone, alaturi de un prieten, Maliy. Si, trebuie spus, Ghita nu e deloc blajin in mesajul catre ingrata Cleo. El ii reproseaza ca minte si il calomniaza cind afirma ca e zgircit, o acuza ca e cam usuratica si cam infidela, desi el e un barbat "cool", ca e plina de fite si ca mai are si un tata cam betiv. Aici chiar ca a nimerit-o. Si, in final, o anunta ca ii cam da papucii: "Pe la tine nu mai vin". Asa, Ghita, fii barbat, ca de trei luni te rid topurile muzicale mai rau ca pe curci!

Istoricul "intoarcerii" lui Ghita

"Ideea i-a venit managerului meu, Tumco G. Stateam intr-o seara cu niste prieteni si totul a pornit ca o gluma. Dar o gluma buna. Am facut piesa, le-am dat-o prietenilor sa o asculte si s-au aratat tare incintati, chiar s-au distrat. Stefanel, baietelul care o interpreteaza, este minunat si promite sa fie un adevarat star, nu numai in Romania. O sa-i fac si un prim album, peste vreo luna o sa fie gata. Vor fi melodii haioase, vesele, o sa vedeti ce succes va fi", ne-a declarat Arsenium. Si uite asa, showbizul asista la reeditarea celebrului tandem de la distanta Ion Dolanescu-Maria Ciobanu, in care cei doi se duelau prin intermediul unor melodii, dupa ce dragostea de odinioara se lasase cu scandal si cafteala, urmate de vreo trei decenii de dialog lipsa.

Cine i-a rupt inima fiului premierului

Ce va face Cleopatra, dupa intoarcerea lui Ghita? Daca e fata isteata, sare imediat cu replica la replica. S-a mai practicat si in muzica internationala, cu ani in urma, si rezultatul a fost multumitor pentru toata lumea, la nivelul incasarilor. Cine stie, poate vom asista la o impacare pe note si la un duet de zile mari...

Mai ales ca fagaduielile lui Stratan senior, cum ca fetita se retrage din activitatea scenica au fost doar praf in ochi: Cleo tocmai a antamat niste concerte prin tara, inclusiv in cinstea integrarii. Mai mult, i s-a gasit si o artista care sa incalzeasca publicul in deschidere, la spectacolul pe care il va sustine la Piatra Neamt (la solicitarea expresa a primarului Pinalti) in persoana unei micute moldovence de numai 5 ani, pe nume Danuta, care va interpreta acelasi "Ghita". In plus, daca Marilyn Monroe i-a cintat lui Kennedy "Happy birthday, mister president", ieri, micuta starleta de 4 ani i-a cintat, si ea, fiului premierului nostru, Mihai, care e innebunit dupa ea si i-a cerut tatalui Calin sa o aduca la Palatul Victoria. Cleo a venit insotita de colegii de la gradinita "Junior" si de tatal sau si a incheiat spectacolul de colinde sustinut de mai multe grupuri de copii-artisti cu acelasi megahit "Ghita".

Versurile replicii la `Ghita`

Deschide usa, asta-i Ghita
De ce ai pus lacat la portita?
Mi-a fost sortit sa-mi fie greu
Mai, n-am murit de dorul tau
Cit am lucrat dupa granita

Eu n-am venit cu mina goala
Ti-am luat caiete pentru scoala
La tine m-am intors acasa
Sa te fac cea mai frumoasa
In rochita de mireasa

Eu te-am luat in grija me
Stiem ca tatal tau cam be
El be putin, putin, dar des
Cu tanti Vina mai ales
Dar eu pe tine te-am ales

Si-am luat la intrebari vecina
Sa-mi spuna cind stingeai lumina
Ma-ntreb cum ai putut sa poti
Portita s-o arati la toti
Stind singurica atitea nopti

Inchide usa, pleaca Ghita
Eu ma retrag dupa granita
Portita ta o voi uita
Imi voi vedea de viata mea
Consider ca-i mai bine asa

Asa sinteti voi, numai fite
Cu genti Vuitton la gradinite
Sa stii ca te-am placut putin
Dar pe la tine numai vin
Nu mai vin

Refren:
Hop, stop, fetita
Te rog sa-mi dai gurita
Hop, stop, te-am prins
Rau la suflet m-ai atins
Hop, stop, la noi in sat
Eu sint cel mai cool barbat
Toti ma stiu, e adevarat
Sint numai bun de insurat.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.