Actrita Maia Morgenstern va juca alaturi de Richard Dreyfuss si Thomas Sangster in pelicula "Flower of the Fence", o poveste de iubire care se petrece in lagarele naziste, pentru care filmarile vor incepe in 2007, in Ungaria, potrivit variety.com.

Presedintele Atlantic Overseas Pictures, Harris Salomon, va scrie, alaturi de Matt Salzberg, scenariul bazat pe povestea reala a lui Herman Rosenblat, care s-a indragostit de o femeie pe care a intalnit-o in lagarele de concentrare naziste.

Filmul va fi produs de Atlantic Overseas Pictures si EuroCo Prods., care produc acum un film de actiune de 30 de milioane de dolari, "Hunyadi: The Sword of God".

Maia Morgenstern a absolvit Academia de Teatru si Film in 1985, dupa care a jucat pe scena Teatrului Tineretului din Piatra Neamt pana in 1988, cand a venit in Bucuresti, la Teatrul Evreiesc de Stat. Din 1990, Maia Morgenstern este actrita si la Teatrul National din Bucuresti.

In film, Maia Morgenstern a devenit cunoscuta pe plan international cu rolul Mariei din filmul lui Mel Gibson "Patimile lui Christos". Actrita a jucat in peste 30 de productii cinematografice ca "15", "Orient Express", "Cel mai iubit dintre pamanteni", Balanta sau "Mansfeld", o coproductie Ungaria-Canada, din 2006.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.