Cei care serbeaza Craciunul acasa si nu au timp sa prepare singuri caltabosul si sarmalele au la indemana o solutie. Firmele de catering va aduc mancarea gata pregatita, direct pe masa, iar pretul pentru un meniu de patru persoane ajunge pana la 4.200.000 de lei vechi.

Tort tuflit si mancare arsa. Timp si nervi consumati in bucatarie pentru pregatirea unei mese de Craciun. Daca v-ati saturat de toate astea in Ajun de Craciun, una din cele 10 companii de catering din Capitala va face totul in locul vostru.

Acestea au pregatit deja meniuri speciale pentru Sarbatori, iar mancarurile aburinde va pot fi livrate in trei zile de la momentul comenzii.
Mancarea traditionala costa mai putin
"Pentru masa de Craciun, s-au facut comenzi de acum o saptamana, dar pentru Revelion au sunat inca de la inceputul lunii (decembrie - n.r.)", a spus Adrian Dinca, administratorul unei firme de profil. Meniurile sunt complexe. Cele traditionale au un pret mai mic, in jur de 280.000 de lei de persoana, fata de cele rafinate, care constau in ardei gras cu somon, rulada de curcan sau ciuperci umplute cu branza dulce de vaci si alune, si care ajung la 700.000 lei de persoana. Bauturile nu sunt incluse.