Familia Dacia Logan, berlina si break-ul, va avea din ianuarie un nou membru. Este vorba de Logan-furgoneta, o masina utilitara care va inlocui Dacia Pick Up, scoasa recent din fabricatie.

Noul model va oferi un volum enorm si perfect plat de incarcare. Potrivit Automarket, noul model se va adresa atat persoanelor fizice, cat si firmelor de distributie, care s-ar putea arata mult mai interesate de Logan-furgoneta decat de utilitara Skoda Praktik, lansata deja pe piata.

SUCCES PREVIZIBIL

Modelul Dacia Logan-furgoneta, care va fi lansat in luna ianuarie a anului viitor, pentru a inlocui utilitara Dacia Pick Up, scoasa din productie, va avea un pret maxim de 10.000 de euro, a declarat recent vicepresedintele Automobile Dacia, Constantin Stroe. El considera ca Logan-furgoneta va avea un succes mai mare decat modelul Pick Up si decat modelele concurente. "Spun asta pentru ca stiu la ce lucreaza in prezent competitorii nostri", a afirmat Stroe.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.