Doua studente de la Universitatea de Arhitectura din Bucuresti au ajuns in topul international al proiectelor de arhitectura.
Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din Bucuresti a participat la Concursul International de Proiecte de Arhitectura, cu tema "Locuri uitate", concurs in care competitorii trebuiau sa prezinte proiecte de reabilitare a unor zone vechi ale oraselor. Locul al treilea, in valoare de 1.500 de euro, si una dintre mentiuni, de 1.000 de euro, au fost luate de doua romance, studentele Roxana Palfi si Alina Ionescu, care au "reamenajat" doua zone uitate din Bucuresti, si anume cartierul Sfinta Vineri si Calea Mosilor Vechi. Proiectele lor au fost selectate initial din cele aproximativ 200 de "locuri uitate" realizate de studentii de la Universitatea de Arhitectura din Bucuresti, apoi au intrat in competitie cu studenti din alte 15 tari.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.