Actrita Stela Popescu va juca, pe parcursul lunii noiembrie, rolul Chiritei in musicalul "Coana Chirita" al Operei Comice pentru Copii din Bucuresti. In perioada 2-12 noiembrie, trupa se va afla cu acest spectacol in Israel, unde Stela Popescu va fi sarbatorita pentru 50 de ani de activitate artistica dar si pentru faptul ca va fi prezenta pentru a 25-a oara in aceasta tara. Potrivit impresarului turneului, ea va avea diverse intalniri cu diaspora romaneasca. La Ierusalim, actritei ii va fi inmanata "Medalia Ierusalimului".

Musicalul "Coana Chirita" este o adaptare dupa "Chirita in provincie" de Vasile Alecsandri, pe muzica lui Alexandru Flechtenmacher. Regia apartine lui Cristian Mihailescu, iar scenografia Vioricai Petrovici. Alaturi de Stela Popescu, din distributie mai fac parte Cristina Eremia, Vicentiu Taranu, Ion Dimieru, Valentin Racoveanu, Daniel Filipescu, Sorina Tiron, Valentino Tiron. Dupa intoarcerea din Israel, spectacolul "Coana Chirita" se va juca la sediul din Bucuresti - Sala Mica a Palatului National al Copiilor, fiind programate cate doua reprezentatii, in zilele de 14, 20, 21 si 27 noiembrie (ora 14.00 si ora 16.00). La 28 noiembrie, musicalul "Coana Chirita" va fi prezentat si la Palatul Cotroceni (ora 18.00), cu prilejul ceremoniei de acordare a Premiilor criticii muzicale.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.