Trupa Phoenix a stiut mereu cum sa-si tina publicul aproape si a promis ca va aparea mai des pe scenele romanesti. Phoenix se numara printre putinele formatii de la noi care reusesc sa umple o sala intreaga si sa nu-si tina pe scaune publicul. Astfel s-a intamplat miercuri seara, la Sala Polivalenta. Peste 4.000 de oameni au cantat, au dansat, au aplaudat.

Concertul cel mare a fost deschis de 15 Grade, prima trupa de tineri de care se vor ocupa de acum inainte phoenicsii. "Am decis sa ajutam tinerele talente din Romania, in masura puterilor noastre, ca sa nu treaca prin ceea ce am trecut noi. Pericolul de a ajunge pe mainile unor escroci care se numesc case de discuri si a caror singura dorinta este sa profite de lipsa de experienta a tinerilor si sa-i forteze la tot felul de compromisuri artistice doar de dragul banului este mare!


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.