Cand un prieten stabilit in Spania mi-a spus ca autoritatile au gasit metoda perfecta de prindere a romanilor aflati ilegal in tara lui Cervantes - anuntarea unor concerte sustinute de cei mai tari manelisti din Romania -, mi-am facut cruce cu doua maini. Nu inainte de a rade in hohote, recunosc. imi si imaginam cum romanasii nostri stau la coada, dau bani pe bilet si apoi se trezesc in duba politiei. Ei bine, chestia asta se poarta si pe la noi, de ani de zile, insa nu la nivel inalt, ci cu ajutorul unor pseudo-organizatori care cred ca il pot prinde pe Dumnezeu de picior daca pun un nume mare pe afis. Acum cateva zile, s-a intamplat cu Cleopatra Stratan, care s-a trezit trecuta pe un afis, fara sa stie. Imediat, tatal ei a dat o dezmintire. si iata ca ieri, acelasi lucru s-a intamplat si cu maestrul Gheorghe Dinica.

"Am fost sunat in ultima vreme de o serie de prieteni din tara. Erau bucurosi ca in orasul lor se va juca o piesa de teatru al carei afis ma prezinta intr-un rol principal. Am fost foarte uimit, nedemarand pana in clipa de fata discutii cu niciun promotor de spectacole pentru a fi prezent in distributia respectivului eveniment teatral. Piesa se numeste, culmea, , un nume ce defineste si caracterul acestor oameni, ce m-au pus pe afis, fara ca macar sa ma intrebe daca eu vreau sa joc. Este pentru ultima data cand cineva imi foloseste numele fara a avea acordul meu. Anunt pe aceasta cale spectatorii care au luat bilet la aceasta piesa, aflata in turneu national, ca eu, Gheorghe Dinica, nu am nicio legatura cu respectivul eveniment", declara actorul in scrisoarea transmisa, ieri, presei romanesti. No comment!


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.