Timp de doua ore, peste 4.000 de spectatori de toate varstele au dansat si cantat impreuna cu cea mai eleganta formatie din show-bizul international
Muzica anilor ’80 are cateva repere greu de uitat, iar printre ele, cu siguranta se numara Duran Duran. Fanii britanicilor nu s-au "razboit" niciodata cu rockerii si nici nu au incercat sa-si copieze idolii, in schimb au "tinut aproape" si la bine si la rau. Dupa patru ani nebuni, in care a lansat cinci albume (!) si a avut nenumarate concerte, formatia a luat o binemeritata pauza, apoi s-a scindat in Power Station si Arcadia.

In continuare Le Bon si Rhodes au dus Duran Duran mai departe, cu alti "coechipieri", dar nu au mai avut succesul "de altadata". Timp de 16 ani idolii au fost lasati "in pace", sa se odihneasca, sa se "copilareasca" in alte proiecte etc. Dar in 2001, fanii au pus piciorul in prag si i-au somat pe "durani" sa se reformeze si nu oricum, ci in formula originala. A urmat relansarea, un nou album si turneul mondial de promovare. In toamna acestui an se desfasoara un miniturneu (Europa si SUA) in care a fost inclus si Bucurestiul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.