Primaria Capitalei a aprobat prelungirea cu patru zile a perioadei de inchidere totala a circulatiei pe sos. Bucuresti-Ploiesti, pe tronsonul cuprins intre Piata Presei Libere si bulevardul Aerogarii, la solicitarea Companiei Nationale de Cai Ferate - CFR SA.
Pentru terminarea lucrarilor de reabilitare a Podului Miorita, municipalitatea interzice astfel circulatia pana pe 22 octombrie, ora 24,00, termenul initial de inchidere a circulatiei fiind data de 18 octombrie, ora 24,00.

Devierea circulatiei rutiere se face pe rutele ocolitoare avizate anterior, respectiv Piata Presei Libere - Poligrafiei - sos. Baiculesti - sos. Straulesti - str. Ion Ionescu de la Brad sau Piata Charles de Gaulle - Aviatorilor - Nicolae Caranfil - bd. Aerogarii.
La terminarea lucrarilor, soseaua va avea 57 m latime iar inaltimea, de la asfalt pana la talpa inferioara a podului, va fi de 5,20 m.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.