Lui Alexandru Andries "nimic nu ii iese asa cum vrea". Nu, nu e deloc o vorba rupta din viata lui Alexe, dupa ii spun prietenii, dimpotriva, artistul este chiar un optimist, dupa cum insusi declara. "Nu sunt dintre aceia care se arunca in noroi si isi plang de mila. Cu un zambet se rezolva totul". "Nimic nu iese asa cum vrei" este titlul celui de-al 46-lea album (da, ati citit bine, Alexandru Andries este unul dintre cei prolifici muzicieni de la noi). "Albumul contine numai piese nou-noute si se asculta "relativ usor. O sa gasiti multe lucruri amuzante. Reprezinta o excursie muzicala prin anii ‘60-‘70, perioada care mie imi place foarte mult. Mergeti pe mana noastra, n-o sa regretati... Parerea mea", spune Alexandru Andries.

Muzicianul si-a lansat noul sau material discografic printre carti si arome de ceai, la libraria Carturesti din Bucuresti. Au tinut sa-l felicite personal bunii sai prieteni Ducu Bertzi, Nicu Alifantis, Mircea Vintila. Albumul nu va fi lasat sa zaca pe tarabe sau pe rafturile magazinelor, asa fara pic de publicitate, ci va fi promovat printr-un concert-surpriza, care va avea loc pe 4 decembrie, la Sala Auditorium a Muzeului National de Arta al Romaniei din Capitala. Fiecare cantec are o povestioara si este dedicat unei persoane, dragi artistului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.