Ironia este ca francezii, care se lauda cu cele mai rafinate produse de cofetarie, rareori includ desertul in meniul de zi cu zi. Mesele se termina, de obicei, cu fructe, iaurt si branza. Dar, duminicile, in cadrul unor evenimente deosebite si in timpul sarbatorilor, dulciurile isi recastiga locul binemeritat. Micile placeri ale vietii - fie sub forma unor trufe, fie a unor bomboane de ciocolata - nu sunt un pacat decat pentru cei care nu stiu sa le aprecieze. In plus, micile placeri nu ingrasa - ele hranesc spiritul si fac parte din arta de a trai. Eterna "joie de vivre"!
Despre autor:
Sursa: Adevarul
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Femeia care rescrie felul în care copiii învață să vorbească
Sursa: start-up.ro
-
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice
Sursa: retail.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 29 aprilie - 5 mai
Sursa: garbo.ro
-
UniCredit va oferi carduri adaptate pentru nevăzători
Sursa: futurebanking.ro
-
Oracolul Îngerilor: Ce mesaj are Îngerul Păzitor pentru 26 aprilie 2024?
Sursa: kudika.ro
-
Ce măsuri au luat cele mai importante zone turistice din Italia pentru a...
Sursa: wall-street.ro