Prima intrunire a motociclistilor organizata la Galati a fost cu ghinion. Cu toate masurile de siguranta luate, un bolid scapat de sub control a ucis un copil din public.

O fetita de 13 ani a murit pe loc si alti doi spectatori au ajuns la spital, in timpul Festivalului "Motorock", desfasurat simbata la Galati, dupa ce un participant la cursa de viteza a scapat motocicleta de sub control. Conform politiei, bolidul s-a ridicat pe o roata, a izbit bordura si un copac, iar partile desprinse din motocicleta au ucis-o pe fata din public. "Pentru ca voia sa vada mai bine, fetita statea pe vine la momentul startului, sub banda in spatele careia trebuia sa se afle spectatorii", a declarat pentru MEDIAFAX un martor ocular.

Tinarul care a provocat accidentul, Paul Bulai, de 26 de ani, se afla internat in spital, cu traumatism la coloana vertebrala, iar ceilalti doi spectatori accidentati au suferit fracturi, fiind in afara oricarui pericol. Desi cunoscut ca un motociclist experimentat, Bulai avea permisul de conducere suspendat pentru conducerea motocicletei cu viteza excesiva.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.