In Bucuresti sunt peste 140 de gasti de cartier. Potrivit Politiei Capitalei, aproape jumatate din aceste gasti au in componenta minori, in 54 exista persoane care au fost arestate sau retinute, in 122 se consuma, frecvent, cantitati mari de alcool, iar in 37 droguri. In vacanta de vara, elevii din gastile de cartier fac ravagii.

Au smuls stalpii si au incendiat toaletele ecologice

Una din gastile din cartierul Tineretului a scos, saptamana trecuta, un stalp de iluminat din pamant. Vlajganii au luat stalpul in brate si au plecat cu el la plimbare. "Ne-am plictisit si ne-am gandit sa ne distram intr-un fel", a spus unul dintre membrii gastii. La doua zile de la incidentul cu stalpul, tinerii din aceeasi gasca au dat foc la doua wc-uri publice din Parcul Tineretului.

Pensionarii de la bloc luati in bascalie

Un grup de aproximativ 15 tineri au facut mare scandal saptamana trecuta, in parcarea din spatele unui bloc din sectorul 1, locuit in mare majoritate de batrani. Pe langa faptul ca ascultau muzica data la maximum, beau bere si dansau pe masini, la un moment dat au inceput sa isi ceara unul altuia "faina". Locatarii au auzit si, crezand ca este vorba de droguri, au chemat politia. Numai ca politistii au gasit chiar faina de grau imprastiata pe jos si o gramada de sticle goale. Tinerii sustin ca au vrut doar sa se distreze pe seama batranilor.

Concurs de mers in patru labe pe bulevard

Membrii unei gasti de cartier din sectorul 5 au facut, acum aproximativ doua saptamani, concurs de "mers in patru labe" pe Bulevardul Mihail Kogalniceanu, la ora 2.00 dimineata. Astfel, o gramada de pusti au luat startul in aceasta cursa, fara a-si da seama ca niciun sofer nu ar fi putut sa-i evite, mai ales ca strada era pustie si se putea circula cu o viteza mare. Tinerii au fost doar avertizati, fara sa fie amendati, acestia promitand ca "nu vor mai face niciodata".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.