Daca vrei sa faci un cadou persoanei iubite de Valentinea€™s Day, ai de alergat, nu gluma, dupa ceva original. Piata romaneasca este invadata, acum, de aceleasi kitchuri pe care le-am mai vazut in ultimii ani, de la jucarii de plus, bratari din lemn si uleiuri exotice pana la margele colorate, flori artificiale si felicitari cu mesaje siropoase. E adevarat ca au mai aparut si noutati, precum sapunul cu miros de grau sau perna care sforaie.

Noutatea absoluta este reprezentata de preturi, care sunt mult mai mari acum fata de anii precedenti, dupa cum au recunoscut chiar vanzatorii de suveniruri. Daca benzina si salamul s-au tot scumpit, e clar ca si dragostea trebuie sa fie mai "piperata", a remarcat o dama cu simtul umorului de la "raionul" florilor din plastic. De aici, cumperi firul de lalea cu 90.000 de lei, in timp ce begonia atinge 200.000 de lei. Cel putin ai garantia ca macar simbolul iubirii nu se va ofili niciodata!
La capitolul cercei, pretul urca pana la 250.000 de lei perechea, in timp ce un ursulet din plus mare cat butoiul de varza din camara atinge 390.000 de lei. Cat despre pernele in forma de inimioara, ai de ales atat dupa marimea lor, cat si in conformitate cu "marimea" buzunarului tau. Cele mai mici inimioare costa numai 15.000 de lei. Dar daca ai de facut o declaratie de dragoste "cat casa", atunci cumperi o inima pe masura, care ajunge la 2,3 milioane de lei. Pentru ca atmosfera din apartamentul tau sa devina cat mai "incinsa", poti folosi uleiurile care degaja tot felul de mirosuri exotice. Flaconul nu e mai scump de 50.000 de lei.

Perna care sforaie

Una dintre noutatile acestui an este sapunul. Dar nu trebuie sa se inteleaga aici faptul ca acest produs este destinat celor care se spala doar inaintea sarbatorilor! Este vorba despre sapunul care poate sa lase pe pielea ta, dupa ce te speli, niste mirosuri care te transforma pur si simplu intr-un cuceritor de inimi. Sapunul acesta se vinde la kilogram. Am intrebat si noi ce mirosuri cauta romanii la ora aceasta. Vanzatoarea ne-a spus ca cel mai bine s-a vandut "mirosul" de grau. De aici s-ar putea trage concluzia ca nu ne-am pierdut inca radacinile de agricultori, iar dragostea in lanul de grau ori in hambar poate fi o alternativa la viata sedentara a orasului! Sapunul respectiv costa 125.000 de lei, fiind vorba de o suta de grame la acest pret. Pentru a nu adormi prea repede in patul iubirii, indragostitii au la dispozitie un mijloc cat se poate de "placut" pentru a ramane in starea de veghe. Ne referim aici la perna care sforaie. Nu trebuie decat sa atingi putin obiectul pufos si dintr-odata te invadeaza un zgomot care face sa tremure timpanele, poate chiar si geamurile. Pentru sforaitul artificial platesti 295.000 de lei.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.