DIETA. La sfarsitul verii, una dintre solutiile cele mai la indemana si deloc costisitoare pentru cei care vor sa aiba o silueta de invidiat este cura cu pepene verde, plina de savoare pentru sanatate si frumusete.

Pepenele verde este un diuretic natural care, consumat in cantitati rezonabile, te ajuta sa slabesti si sa iti cureti organismul de toxine. Este foarte usor de digerat, dar nu tine de foame din cauza cantitatii prea mici de glucoza pe care o contine. Datorita

Pepenele verde, un fruct care te ajuta la dezintoxicare
miezului cu continut foarte mare de apa si zaharuri naturale, pepenele este si un excelent diuretic pentru tratamentul rinichilor si a aparatului urinar, dar si un excelent medicament pentru acnee, reumatism, calculi biliari si renali.

Cura cu pepene rosu se face foarte usor pentru ca nu necesita niciun fel de preparare. Medicii recomanda o cura de cel putin zece zile cu pepene verde pentru dezintoxicarea, reglarea hormonala si imunitara a organismului.

De aceea, un pepene pentru o zi de cura pentru tratament trebuie sa aiba aproape trei kilograme, iar in zilele calduroase se poate dubla cantitatea consumata.
Cel mai potrivit este sa alegeti un pepene copt, dulce si sa nu consumati partea de miez din apropierea cojii. Unii medici si terapeuti recomanda sucul de pepene, dar acesta se oxideaza rapid si isi pierde potentialul curativ in mai putin de 15 minute.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.