Mitropolitul Clujului, Albei, Crisanei si Maramuresului, IPS Bartolomeu Anania, a condamnat, ieri, "crima ecologica ce se pregateste la Rosia Montana" si a indemnat la grija "pentru aceasta mostenire pe care ne-a daruit-o Dumnezeu". "E de neimaginat cu cata usurinta privesc unii aceasta crima ecologica ce se pregateste la Rosia Montana", a spus Bartolomeu (foto), insistand ca "suprafata pamantului trebuie sa ramana tot atat de frumoasa si de rodnica, asa cum e rostul ei".

El a insistat pe faptul ca legile romanesti sunt foarte permisive, iar acolo unde nu exista raspundere ar trebui sa existe spaima de lege si de amenzi. "Otravim aerul, apele, pamantul, ca am ajuns sa fim avertizati ca nu mai suntem siguri de bucata de paine pe care o mancam si de laptele pe care-l sorbim. Nu pastram cum se cade aceasta gradina a Maicii Domnului, care se cheama Romania", a spus Bartolomeu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.