Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca, pentru cei ce se simt deprimati si cu moralul la pamint, o solutie foarte buna poate fi o plimbare in parc sau la munte. Dar, potrivit unui studiu de ultima ora, cea mai buna solutie este o plimbare pina la... altar. Cu alte cuvinte, depresia cronica trece imediat cu mariajul. Cel putin, asa sustine Adrianne Frech, specialista sociolog la Ohio State University care, impreuna cu asistenta Kristi Williams, a elaborat un studiu dupa ce au fost analizate datele referitoare la 3500 de cupluri din care faceau parte fosti `deprimati`.

Desi cele doua specialiste s-au asteptat ca matrimoniul sa aduca un stres in plus, din cauza responsabilitatilor pe care le presupune si, deci, sa adinceasca o eventuala stare de deprimare, iata ca lucrurile nu au stat deloc asa. Datele statistice au aratat ca cei mai multi `depresivi` s-au vindecat, intr-un timp chiar foarte scurt, dupa ce au spus un `da` hotarit la ofiterul starii civile.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.