Astfel, in zilele in care se face curatenie pe o anumita strada, soferii vor avea voie sa stationeze doar pe o anumita parte a carosabilului pentru a nu impiedica salubrizarea. Oamenii vor fi informati cum si unde sa parcheze regulamentar prin mass-media. Cei care nu vor respecta "graficul" de parcare vor primi amenzi.

Surse din Primaria Capitalei ne-au declarat ca masura este necesara pentru ca masinile de salubrizare nu pot curata rigolele de pe arterele principale din cauza masinilor parcate. Ideea de a "corecta" meteahna bucurestenilor de a parca aiurea a aparut in urma haosului creat in Capitala, iarna de iarna, cu deszapezirea. "Asta iarna, cand i-am rugat pe soferi sa lase loc utilajelor de deszapezire, acestia s-au ingramadit mai rau pe strazi. Cred ca se impune o prevedere obligatorie", sustine initiatorul proiectului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.