La Liceul "Sfintii Voievozi" din Bucuresti au inceput, sambata, inscrierile elevilor din provincie care vor sa invete in unitati de invatamant din Capitala. Potrivit unor prime estimari, aproximativ 2.500 de copii din toata tara vor invata, incepand din aceasta toamna, in liceele din Bucuresti. Inca din prima zi de inscriere, copiii si parintii s-au orientat in functie de notele obtinute la testele nationale pentru unul dintre liceele bucurestene. Tinand cont de listele constituite pe judete, parintii si copiii sunt legitimati si dusi in salile de consiliere, unde profesorii ii indruma ce au de facut, a explicat directoarea Liceului "Sfintii Voievozi", Iuliana Soare.

Potrivit profesorului consilier Constanta Ionescu, elevii sunt sfatuiti sa-si fixeze optiunile in functie de media de admitere astfel incat acestea sa fie cat mai realiste."Noi ii sfatuim sa opteze si la liceul preferat, dar si la scoala unde au sansa cea mai mare sa intre", a mai spus Constanta Ionescu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.