Carucioare "de lux", cu ceas, frana si termometru, paturi cu saltele "muzicale" prevazute cu sistem de ventilatie pentru bebelusi , sunt numai cateva dintre accesoriile care pot fi achizitionate de la Targul de articole pentru copii, organizat la Sala Polivalenta, in perioada 23- 25 iunie.

Parintii cu dare de mana ajung sa cheltuiasca pe un patut din fag, cu saltea muzicala prevazuta cu ventilatie, peste 15.000.000 de lei. Daca va doriti un carucior de ultima ora, cu patru pozitii, invelitoare pentru iarna, plasa, ceas si termometru pe "bord", acesta ajunge sa depaseasca suma de zece milioane de lei. Distractia copiilor intre 3 si 7 ani, sunt, de departe, masinutele si motocicletele. Acestea au chiar si acceleratie, marsarier, centuri de siguranta, la fel ca si masinile adevarate. O astfel de "distractie" ii costa pe parinti aproximativ douazeci si cinci de milioane de lei. Daca doriti sa va trimiteti copilul intr-o tabara, oferta este la fel de variata. Pentru 200 de euro, va puteti trimite copiii zece zile la o pensiune de doua stele, cu trei mese incluse, unde, in functie de varsta, pot invata sa calareasca si pot experimenta sporturi precum tir cu arcul sau mountain biking.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.