Cristian Rizea, fostul director de la ANSIT, a cistigat procesul cu ANT, insa va da socoteala pentru inca un milion de euro.
Inca un milion de euro a fost gasit lipsa in Programul Youth, finantat de Uniunea Europeana. "Raportul echipei de control a Consiliului Europei va fi trimis in doua-trei saptamini. Eu, Anca Boagiu si Aleodor Frincu am primit deocamdata o instiintare de la Bruxelles, in care se spune ca, in perioada 2002-2005, sumele care lipsesc din programul comunitar sint cel putin cit au fost in 2000-2001. Adica lipseste peste un milion de euro, din timpul mandatului lui Cristian Rizea", spune Karoly Borbely, presedintele Autoritatii Nationale pentru Tineret. Fostul director al agentiei care se ocupa de Programul Youth nu a vrut sa comenteze lipsa banilor. Acum citeva luni, un audit de la Bruxelles a descoperit ca, in perioada 2000-2001, aproape 1,5 milioane de euro au fost deturnate de la Programul de Tineret, finantat de UE.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.