Virgil Mirea este inginer agronom si de aproximativ cinci ani cultiva si produce legume ecologice, in solarele amenajate chiar de el, in Buftea. "Deja in piete au aparut taranii cu rosii, iar eu nici macar nu am recoltat, pentru ca rosiile mele se afla inca in procesul de coacere, avand in vedere ca nu le-am stimulat chimic", spune Virgil, in varsta de 27 de ani. Tanarul ne explica, de altfel, care este diferenta dintre o leguma naturala si una tratata chimic, pentru a nu mai cadea in plasa vanzatorilor din piete.
Despre autor:
Sursa: Libertatea
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
🎦 Smart Products, afacerea care caută mereu cele mai noi tehnologii în lume
Sursa: start-up.ro
-
Săptămâna filierelor de producători locali în Auchan: ce găsim la raft...
Sursa: retail.ro
-
Am obosit s-o iau mereu de la început
Sursa: kudika.ro
-
Ce spun nutriționiștii despre legumele și fructele cu pesticide: E mai rău...
Sursa: garbo.ro
-
Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din PIB după primul trimestru
Sursa: futurebanking.ro
-
Interviu cu Marian Ion, CEO ING Hubs, IT-ist de pe vremea când a apărut...
Sursa: wall-street.ro